Hvalpen

DIN HVALP

Ingen hunde er ens! - de har hvert deres eget væsen.....

Sammenlign aldrig din tidligere hund med den nye - det vil ikke være fair overfor hverken din tidligere hund, eller din nye hvalp.

Det er vigtigt, at være tålmodig når man træner med en lille ny hvalp.

Positiv indlæring tager tid - men gør vi det rigtigt fra starten af, går det hurtigere og er sjovere, både for dig og din hund.

Vær konsekvent - dette må ikke sammenlignes med, at være hård!

Det betyder, at når vi giver hunden et signal eller en kommando, er det vigtigt, at øvelsen bliver fuldført.

Har hunden ikke lært øvelsen færdig, kan vi ikke forlange, at den kan det, uden at få hjælp. Hjælp istedet din hund - med samarbejde når I længst!

Straf ALDRIG din hund, men ignorer uønsket adfærd.

Ros til gengæld din hund, når den gør noget rigtigt. Både med godbidder og din stemme.

Timing er meget vigtigt, når vi belønner.

Belønningen skal komme med det samme, maksimalt 3 sekunder efter, at øvelsen er udført. Ellers belønner man for en helt anden adfærd, end det som var tiltænkt fra begyndelsen.

Mobil pay 443413