Vi har på denne side indsat nogle links, som vi kan anbefale dig at kigge på:

Netdyredoktor: www.Netdyredoktor.dk kan vi anbefale. Et forum hvor du kan finde gode råd omkring din hund og læse om erfaringer fra praktisk hundehold.

Nedenstående findes en oversigt over Ringsted Politihundeforenings samarbejdspartnere.

• I Ringsted Politihundeforening har vi et rigtigt godt samarbejde med flere lokalafdelinger under Dansk Politihundeforening, og her kan du se link til disse lokalafdelinger i Dansk Politihundeforening - Område 5.

• Vi har et rigtig godt samarbejde med Skjoldnæsholm Skov, hvor vi får lov til, at bruge en del af skoven til træning i rundering, gerningstedssøgning og stop. Nedenstående kan du se et link til en oversigt over Skjoldnæsholm skovareal:www.skjskov.dk/

Vi har et rigtigt godt samarbejde med flere virksomheder i Ringsted området, hvor vi har mulighed for, at træne Spor, rundering, stop og lignende øvelser, både udendørs og i vinterhalvåret indendørs (i byggemarkeder, haller og lagerbygninger). Det vil vi gerne takke vores samarbejdspartnere for.

Også mange tak til :

DA Byg & Anlæg v/Dennis De Fries hjemmehørende i Ringsted, og som sørger for at undervise os andre i foreningen i, hvordan man håndterer en hammer og bruger samme, til at slå søm i med. Uden at komme til skade :-)

COPENHAGEN BUSINESS SERVICE APS, Karin Littau, også hjemmehørende i Ringsted - som har det med at gå rundt og leje erhvervslejligheder ud. Med succes.

Dansk Vagt - som udfører.......... Vagt, hjemmehørende i Køge, - men udfører Vagt m/u hund, på hele Sjælland - og som også roder lidt rundt på foreningens hjemmeside.

Står du og har brug for, at anskaffe eller må aflevere din hund eller kat til et dyreinternat, findes en side der fortæller om blandt andet dyreinternater i Danmark, hvor de ligger, m.v. Se siden hér: Danske Dyreinternater.