Medlemskab

MEDLEMSKAB AF RINGSTED POLITIHUNDEFORENING

Har du lyst til, at træne seriøst, og målrette træningen,

for dig og din hund?

Så behøves du ikke lede mere, for Ringsted Politihundeforening kan give dig præcis sådan en træning.

Ringsted Politihundeforening er nemlig en aktiv lokalafdeling under Dansk Politihundeforening, hvis formål er konkurrence,- og brugshundearbejde.

Vi henvender os til, og arbejder aktivt, med såvel civile personer/hundeførere, samt politiets (tjeneste)hundeførere.

Som medlem af Ringsted Politihundeforening, trænes der op mod første delmål:

en Politihunde-kåring.

Se "Politihundeforeningens træningsprogram" i billeder hér. Og hvis du vil se mere om selve trænings- & konkurrenceprogrammet på skrift, så klik hér.

En Politihunde-kåring, er adgangsgivende for videre konkurrencedeltagelse.

Kun hunde med en DKK-Stambog kan blive politihunde-kåret i foreningen.

For at træne op mod en politihunde-kåring, skal hund og ejer være forsikret efter gældende regler (udvidet ansvarsforsikring).

For at blive medlem af Dansk Politihundeforening, skal der fremvises straffeattest.

Hvis du mener, at dette er noget for dig og din hund, er du meget velkommen til, at kontakte vores Instruktør Karina De Fries, på mail eller telefon, hvor du så kan få svar og eventuel uddybning på dine spørgsmål til hundetræningen, foreningen, - eller i det hele taget bare Politihundesagens virke.

Vi vil løbende afholde lydighedskurser/hundetræning i vores forening og dette vil løbende opdateret på vores hjemmeside.

Vores næste opstart af lydighedshold sker her til foråret, for alle hunderacer i alle aldre. Dét kan du læse lidt mere om hér, og hvis du vil tilmelde dig via nettet, kan du tilmelde dig ved, at du klikker hér.

Har du lyst til at høre mere om vores forening, er du som nævnt ovenfor, altid meget velkommen til, at kontakte os, og aftale et besøg på vores træningsplads.

Du finder alle kontaktoplysninger, når du klikker på dette link